Äntligen Öis-loppet

På lördag är det åter dags för årets trevligaste lopp. Sonen Olle som (om han vill just då ska springa lilla Öis-loppet) säger ”springa Öis-loppet lördag Peter Viggo” Peter är farbrorn och Viggo är kusinen. Loppet är haussat i familjen. Som vanligt denna säsong har det gått i stå med träning och tävling. Hunnit springa två backlopp detta år. Thats it. Inte ett endaste vanligt löplopp ännu. På lördag är det 13 km terräng som gäller. Borde passa mig som handsken. Men hälsporren och senaste veckornas förkylning kanske inte är optimal formtoppning. Har inte en aning om hur jag står mig gentemot andra års Öis-lopp. Hur mycket man tappat i kapacitet. Men på lördag ska jag bli trött! Hälsporren ska förträngas. Tävlingsledare Peternilsson ska inte behöva skämmas för bror sin. Det enda jag vet med säkerhet. Är ni löpare och bor nära Ölmstad får ni inte missa detta lopp! Grym atmosfär och bästa prisbordet i landet.

vi ses vid Öis-gården på lördag:-)

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s