Born to be a Playryder

image

När jag och mitt Lekerydsgäng var typ 17 år skulle vi erövra världen med vårt band Playryde. Blev inte riktigt så…. Kanske lika bra det:) Vi gick igång på det mesta av vad som var kutymen för ett riktigt coolt och hårt rockband. Hade antagligen spårat ut fullständigt! Olle gillar i alla fall Lekerydsemblemet och klubbanmälan är nära.

image

Träningen på sistone har bestått i vad jag känt att jag hinner med och vad jag velat göra. Riktigt random och väldigt skönt. Formen verkar vara detsamma… Vädret har ju fram tills nu varit fantastiskt. Ett rullskidpass i veckan har i alla fall varit lag. Gått ganska knackigt men börjar funka med stakningen nu. Har medvetet tagit det lugnare med löpning då jag känner att jag inte är helt fri från min långvariga skada. Men tävlingarna  jag hunnit med i höst har ju gått över förväntan.

image

Gjorde ett väldigt mysigt pass natten till fredag. Slutade på Tranan kl 23. Men skulle dit igen kl 01.30 för att förbereda inför en ombyggnation dagen efter. Onödigt att gå hem och lägga sig då, så drog på mig pannlampan och sprang ut i skogen i 1.5 h. Magiskt mysigt:)

image

Vinterstudion igång för säsongen!  Olle verkar ju riktigt nyfiken:)

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Born to be a Playryder

  1. Peter N skriver:

    Ser ut som Olle tänker. Shit är han lika snabb än den där Northug! Det syns att han har samma vinterstudiointresse som sin far. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s