Statusrapport

Ser ni ljuset i tunneln?

Ser ni ljuset i tunneln?

Ja det var längesedan!!! Men nu börjar det ordna upp sig med skadan tycker jag. Ljuset i tunneln lyser starkare för varje dag. Inte helt hundra ännu. Men känner att jag kan trycka på mer och mer. Försökt hålla uppe syreupptagningen med backlöpning och crosstrainer. Det har funkat bra rätt länge nu. Det stöter inte lika mycket som flack- och nedförslöpning. Och det blir inte lika mycket sträckning i höften. Har väl tappat en hel del uthållighet de här 9!!! månaderna. Men faktiskt varit ute på ett par 2-timmarspass senaste månaden. Och även ett ”vanligt” intervallpass. Mycket backe på det också, men även några flacka partier som känts bra:) Rullskidor har det blivit någon gång i veckan. Alltså mycket mer än vad det brukar bli så här mitt i löparsäsongen. Självklart en del tråkiga men nyttiga rehabövningar har det ju också blivit. Kommer försöka fortsätta med det ett bra tag till. Inga planerade tävlingar än på ett tag. Men kanske till höst…) Om jag hinner träna nåt vill säga. Jag och Mia ska ju få barn i månadsskiftet!!!:-)

Då jag inte skrivit och tävlat på väldigt länge tänkte jag bjuda på lite bilder vad som hänt i vår.

En hel del promenader har det också blivit. Många själv och en del med Mia.

En hel del promenader har det blivit. Många ensam och en del med Mia.

Det har visat sig att min brorson Henry är en riktig löpare. Och backar gillar han också:-) Otroligt imponerad är jag!

Det har visat sig att min systerson Henry är en riktig löpare. Och backar gillar han också:-)
Otroligt imponerad är jag!

Soptippsbacken och jag har fått många kära möten under våren.

Soptippsbacken och jag har fått många kära möten under våren.

Beställt lite LSSK-grejer. Hoppas jag får visa upp dom i något lopp framöver!

Beställt lite LSSK-grejer. Hoppas jag får visa upp dom i något lopp framöver!

Golvet under crosstrainern...och jag själv har fått oss en omgång...)

Golvet under crosstrainern… och jag själv har fått oss en omgång…)

image

Verkat fastna på en reklamkampanj för Salomon Trailtour. Min polare och kollega Peter var uppe på Lill-Babs cafe i Järvsö och fick syn på den här affischen.

Mia kör på:-) Hon har känt sig riktigt pigg under graviditeten och kunnat träna en hel del. Dock med lugnare och lugnare takt nu då det närmar sig.

Mia kör på:-) Hon har känt sig riktigt pigg under graviditeten och kunnat träna en hel del. Dock med lugnare och lugnare takt nu då det närmar sig.

Barngarderoben på plats:-) Nu är det snart dags!:)

Barngarderoben på plats:-)
Nu är det snart dags!:)

Ja nu går vi och väntar på vårt första barn:-) Vi är väldigt förväntansfulla och glada. Vi vet inte om det blir en kille eller tjej. Arbetsnamnet är ju självklart Gunde. Tvivlar på att jag får klartecken på det namnet på riktigt om det visar sig att det blir en kille:-) Vi får också se om Gunde låter pappa träna nåt framöver…)

Pussokram på er!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s