Seeegt!

Nä, nu får jag snart bli bra! Har fortfarande extremt ont i ljumskar och längst ner i magen. Känns som extrem träningsverk. Men det vet jag ju att det inte är. Om jag slinter till med benen eller nyser gör det riktigt ont. Och att springa kan jag knappt göra i 5 min/km. Har i alla fall besökt läkare som har remitterat mig till idrottskliniken. Känns bra med en riktig genomgång av kroppafaan. Kan träna lite lugnt. Men blir ju inte mycket till kvalitet.

image

Skidgång funkar hyfsat. Uppförsbackar över lag känns lite mindre då det inte skumpar för mycket.

image

Rullskidor är ok om jag tar det med ro. Känns som det tar mest längre upp i magmusklerna. Och inte allra längst ner där jag har ont. Fast farligt om jag slinter på blöta löv. Då känns det som magen och ljumskarna går av.

image

Fick med Mia på min fina 10 km skogsrunda. Ena dagen sprang vi första halvan. Andra dagen promenerade vi andra halvan.

Hoppas det ordnar sig snart så jag kan börja trycka på igen! Omöjligt just nu. Och det är riktigt frustrerande! Hoppas på ett roligare inlägg nästa gång…)

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s