Intervjuad

Yo! Idag har jag blivit intervjuad av journalisten och löparen Marcus Åberg för en podcast som heter ”möt löparen”. Det var en väldigt trevlig kille och en trevlig intervju! Hoppas det också kommer låta trevligt då intervjun kommer ut på nätet…) Jag har ju en förmåga att bli lite långrandig ibland… Jag lär återkoppla om det! Kul var det i alla fall. Och en ära att bli tillfrågad:-)

Annars vilar jag nu helt från träning. Måste bli bra i ljumskarna nu. Hade velat springa terräng-sm nu till helgen. Men får låta bli det. Återstår att se om man hittar något annat lopp längre fram? Lär ju behöva ta tag i skidträningen också!!! Bättre sent än aldrig…

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Intervjuad

  1. amatorerna skriver:

    Detta är stort! Har lyssnat på varenda avsnitt men nu når det ju nya höjder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s