Första snön

image

 

Det snöar!!!

Ja nu är ju inte jag skitglad för det. Det blir ju bara blask av alltihop ändå. Och det försvårar bara allting. Trots att jag också är längdåkare. Dagens pass var nog årets skitpass. Har sällan frusit så mycket om fötterna! Och dagens 10xTippen i form av elghufs fanns ett mål med. Att försöka få upp pulsen lite eftersom jag inte kan springa p.g.a. mina problem med ljumskar och mage. Lite får jag allt upp pulsen. Men det blir för mycket smygande då jag har allt för ont för att trycka på. Vanligtvis springer jag till tippen som tar ca en kvart. Perfekt uppvärmning och sedan nedjogg från tippen. Men då jag inte kan springa valde jag att ta min mtb utan stänkskärmar till backen idag. Jag var ju redan dyngblöt när jag anlände…Men duschen efter sådana här pass är ju oslagbar. Förutom första fem minuterna då värmen börjar komma tillbaka i fötterna! Det är smärta det. När väl det är över blir det fem minuters njutning. Jag är varm igen. Tog mig ut och fick mig ett hyfsat pass. Som jag skrivit i tidigare inlägg är det sådana här pass man kommer ihåg. Snön däremot får gärna vänta lite. Vill ha någon vecka med minusgrader så det blir lite tjäle först. När snön sen kommer ska det också förbli minusgrader till mars. Så den stannar kvar på backen. Slutklagat för idag. Fått en tid på idrottskliniken nu. De e bra de!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s