Varmt!

Denna vecka har jag haft en för mig hård träningsvecka innan semestern börjar på riktigt. Varmt som attan har det varit. Har försökt ta mig upp tidigt på morgonen innan det blivit allt för varmt. Svår ekvation då jag jobbat som bartender alla dagar denna vecka… I avstånd kom jag upp i ca hälften av löpmil som en svensk elitlöpare kommer upp i på en normal vecka. Hur hinner dom??? Tror dock att jag tar dom på höjdmeter…) image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s