Frankrike

Nej! Jag har inte varit på träningsläger! Men Mia och jag har bilat runt i Frankrike ett par veckor. Köpt vin i Rhonedalen, badat på rivieran, besökt Annecy där Mia har bott, och självklart några dagar i alperna:-) Vi besökte äventyrsmeckat Chamonix och Val Thorens. Sagolikt vackert med alla snöbeklädda alptoppar runtomkring! Vi vandrade en dag i Val Thorens. Mia släppte även lös mig på lite backlöpning några gånger…) Drömmen för en som mig. Går inte att beskriva riktigt, så delar med mig av några bilder nedanför. Det visade sig att Mia som alltid påstått att hon ogillar backlöpning har smygtränat…eller i alla fall provsprungit i soptippsbacken utan min vetskap! I Chamonix tog vi ett pass tillsammans på en kortare men nog så backig led. Och J….r vad hon sprang! Så oerhört imponerad! Och då utgår jag ifrån att hon i grunden är en väldigt bra löpare. Fin teknik så det förslår. Men alltså uppförslöpningen var helt strålande! Helt paff och samtidigt stolt:-) Jag hade lovat innan att inte komma med för mycket käcka hejarrop… men kunde inte låta bli. Och hon kände sig helt ok med det då hon förstod att jag verkligen var slående imponerad av hennes fina backteknik. Och fort gick det också i värmen och höjden! Nu har vi kommit hem och jag jobbar hela veckan+försöker träna på ordentligt med något långpass och backar inför fjällmaran. Formen känns just nu inte alls så bra med lite ljumskkänningar och allmän trötthet. Tror och hoppas på att det mesta handlar om värmen vi har just nu. Kan ju inte stiga upp hur tidigt som helst då jag jobbar på krog. Men försöker ha tränat klart runt 12 så jag slipper den värsta värmen. Gårdagens tretimmarspass gick dock helt ok. Ljumsken känns men hoppas att den blir bättre nu när jag ska börja softa för att spara energi till nästa veckas lopp. Så fick jag baissa mig lite även i detta inlägg…) Vi hörs!

Franska mästerskapen i Mtb pågick utanför balkongen!

Franska mästerskapen i Mtb pågick utanför balkongen!

Mia var grym uppför!!!

Mia var grym uppför!!!

Har man tagit sig uppför får man även ta sig nedför...)

Har man tagit sig uppför får man även ta sig nedför…)

Större kullar runtomkring än vanligt!

Större kullar runtomkring än vanligt!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s