Semesterfrosseri

På min första semestervecka har jag varit i Småland och hälsat på. Det har blivit lite backträning i strutsabacken, asfaltsintervaller och årets första stavtag på rullskidor. Det har också blivit en väldans massa mat! Alltså… Alla som känner mig vet att jag äter som en häst. Och oftast inte alltför nyttig kost. Långt ifrån en seriöst tränandes i alla fall….) Men denna första semestervecka har jag gått all in på godsaker! Kanske inte helt optimalt då jag efter några ändringar i semesterschemat insett att jag faktiskt kan vara med och springa Stockholm Trail på söndag. Jaja… Mycket kolhydrater kan behövas då. Inte kanske de extra kilona som jag antagligen grundat för. Har också i veckan haft oförklarligt mycket träningsverk i benen? Men det ska man ju också få testa på att ha ibland. Så… nu har jag baissat mig tillräckligt inför söndagens trail! Formen och förberedelserna har kanske varit bättre, men ska bli grymt kul att få springa trailen som jag missat de två föregående åren.

Ett litet urval av veckans godsaker och träning med bl.a. min pajade sko på rullskidsrundan. Och Brorsan och min brorson Viggo som på inlines följde med första biten. Efter 25 km då fronten på pjäxan pajade (som tur var i en uppförsbacke och inte i en nedförs!!!) fick vi ringa min svägerska Sofia att hämta upp oss med bil den sista milen…

ImageImageImageImageImageImageimage

image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s