Första passet

20140508-220633.jpg
Nya cykeln

Med drygt en månad kvar till Vätternrundan gjorde jag igår första cykelpasset med nya cykeln. Kan säga att jag är lika öm i häcken efter två minuter som efter två timmar. Kul var det ändå att testa om jag kunde cykla på småstigar som jag vanligtvis springer på. Hittade ett nytt litet skogsstråk vid Ulriksdal som jag kommer inkludera i min långa trailrunda framöver. Är fortfarande inte ett skit sugen på Vätternrundan. Det får gå som det går. Däremot riktigt sugen på Stockholms brantaste och marathon. Löpningen går riktigt bra nu:-) Idag sprang jag till Ursvik för att reka inför Team Nordic trail-passet på måndag. Då kör jag asfaltskor på vägen dit för att sedan byta om till trailskor som jag har i skogen. Och sedan asfaltskor hem igen.

20140508-221733.jpg
Efter ett sådant pass är man riktigt sugen på kött! Tranans magiska diskare Javier är ALLTID sugen på kött!:-)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Första passet

  1. Löpande text skriver:

    Vättern fixar du! Blir kul att kolla:) När startar du? Lycka till på Stockholms brantaste! Jag hade gärna kört där om jag inte hade en annan tävling dagen efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s