Marathonskor

20140327-140013.jpg
Adidas Adios Boost

När jag och Esa stod och kollade på Stockholm Marathon förra året bestämde vi oss för att anmäla oss till årets lopp. Är ju vanligtvis inte jättesugen på att springa en massa mil på asfalt. Men stämningen är ju helt fantastisk på detta lopp. Det är verkligen inte årets stora mål. Kommer inte ha lust att göra asfaltsträningen som behövs. Men några pass bör ju göras på cykelbanorna. Jag som ska ta klassikern i år tillsammans med mina småländska polare som också dom fyller 40 i år, bör ju även skaffa mig en cykel till Vätternrundan om knappt 3 månader…. Känns långt borta. Har inte ens en klar plan än. Jag kommer inte harva runt på bilvägar på racercykel. Det vet jag. Lilla ogenomtänkta planen är att låna en racercykel till själva loppet och köpa en begagnad mtb för att träna lite på. Så vänjer jag ju häcken lite i alla fall:-) Och så kan jag göra träningen i skogen istället för på vägarna. Det är som ni läser inte heller årets stora mål. Det ska göras i ett lagom tempo tillsammans med mina kära polare. Men åter till löpningen. Jag har ju mest en massa terrängskor. Kände att jag behöver ett par lätta asfaltskor till marathon som inte är supertunna. Hittade ett par otroligt sköna Adidas Adios Boost. Betydligt mer dämpning än mina andra tävlingsskor som används för lite kortare asfaltslopp. Men fortfarande riktigt lätta. Jag har sprungit några fartpass med dom. På söndag ska dom testas på riktigt då Premiärmilen går av stapeln på norra Djurgården. Löpformen är fortfarande ganska ringrostig. Men det blir en bra genomkörare för både kroppen och nya skorna!

Detta inlägg publicerades i Träning, utrustning. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Marathonskor

 1. Löpande text skriver:

  Lycka till med nya skorna på Djurgården i helgen! Jag var anmäld men skippar det loppet till förmån för crosstrainern;) Jag vet som är förälskade i de skorna, så det var nog ett mycket bra skoval:) Kör hårt!

  Ps. Vad jag och Robban har i kikaren är ännu en väl bevarad hemlighet… Ds.

 2. Kungsholmens snabbaste man skriver:

  Dolla, vad kul att få se dig på marathon i år! Jag skulle gärna springa i Adidas Boost, de är kanon. men Adidas skor är lite för smala för mig. Jag springer Paris marathon nästa helg, ska bli spännande.

 3. Markus Q. skriver:

  Tjena Daniel, jag kanske kan hjälpa dig med båda varianterna inför Vättern. Hinner ju inte cykla så mkt ändå, men om mina cyklar ska passa får du nog inte vara högre än 1,77?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s