Anmälan klar…

20140316-143830.jpg
Lite splittrade tankar om det här med Vasaloppsanmälningen…. Kul att skidintresset är större än någonsin. Men det här är ju på gränsen till löjligt! Eller det ÄR löjligt! Sitter med två datorer för att inte missa en plats till nästa Vasa. Vid kl 09 då anmälningen öppnades kom jag inte in på sidan. Trodde det var fel på vårt internet, men det visade sig att sidan i år igen krashat p.g.a. för hårt tryck. Den öppnades igen kl 10. På drygt en minut tog alla platser slut! Jag lyckades få en. Brorsan missade:( En biljett köpes gärna!!!

Detta inlägg publicerades i tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s