Ops…

20131112-232336.jpg

När löparskorna i dessa hösttider har svårt att torka på balkongen mellan passen, har jag några gånger ställt ut dom utanför vår lägenhetsdörr. Eftersom dom luktar allt från gyttja till… annat skit, vill jag befria min kära fru från dessa skor. Har tänkt att ute i trapphuset borde väl vara lugnt. Men icke…! Häromdagen låg det en lapp på skorna med texten som ni ser ovanför. Ops! Jag erkänner mig skyldig och kapitulerar. Inget annat att göra. Sorry! Det finns ju en anledning att jag ställer dom utanför dörren och inte innanför. Och lappen var ju ändå rätt snäll. Den var även undertecknad, men vek bort det från bilden. Det borde dock nämnas att grannarna ifråga som skrivit lappen då och då ställt ut soppåsen utanför deras dörr. Därför har jag väl tänkt att ett par skor inte är värre. Det finns som sagt en anledning då man ställer någonting utanför dörren…)

Tränar på inför maran i Hammarbybacken. Känns som det blir till att anmäla sig nu. För nu känner jag mig redo! Ska ta ett till rejält långpass innan. Nästa vecka blir ganska lugn och fin så jag hinner vila upp mig riktigt. Den 23/11 smäller det!

Fick ett tips från Bernt om Tjurruset i Karlstad som för övrigt är originalet. Har sneglat på det loppet innan. Men nästa år får det nog bli till att anmäla sig. Ser ut som en riktigt rolig bana på filmen!

Mina stackars skor bor numera på vinden….) Så det blir till att springa upp dit och hämta vareviga dag!
Klart slut!

Detta inlägg publicerades i utrustning. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ops…

 1. Löpande text skriver:

  Kul läsning!:) Ja, det här med kläder och skor är en evig fråga:P Lite väl petig granne du har tycker jag, Själv kör jag löparkläderna i en kasse utanför dörren, men jag har loftgång. Grannarna har inte klagat men skatorna har en viss förkärlek för att hacka i kassen…

 2. Peter N skriver:

  Samma problem här med lukt. Skillnaden är att det är familjen som gnäller.Men man kan ju förstå det när det det luktar som om hunden har pissat på golvet. 🙂

 3. Markus Q. skriver:

  Haha, samma här, Eva sa att katten har pissat i källaren, men det var bara mina pjäxor som låg på elementet efter två timmars stakning i hällregn. Svårt att torka dom ute i detta vädret. Idag stod jag i en butik o tittade på en skotorkare för 300 spänn, jag var för snål, familjen får leva med lukten!

 4. Ida skriver:

  Pappa skyll inte på Tessla! Hon luktar mycket bättre än du (och dina skor).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s