Höst

20131031-133231.jpg
Från Hagaskogen

Hösten blir aldrig så farlig som jag tänker under sommaren. Snart kommer hösten med kallt och regn. När den väl är här blir det aldrig så farligt ändå. Ofta ör den ju fantastiskt fin. Visst är det skönare med värme på sommaren. Men det är ju kul att springa i regn och gegga! Rullskidor däremot är ju aldrig så värst roligt. Oavsett väder.

20131031-134746.jpg
Esa någonstans söder om stan

Fast när man får chansen att åka med sin vapendragare Esa blir det genast roligare. Man snackar skit och diskuterar den ultimata staktekniken. Det känns rätt bra ändå med teknikbiten. Esa blir stark i vinter! Det känner jag då han drar på:-)
Annars rullar det på med en del långpass både på rullskidor och löpning. Blev ett backigt tretimmars löppass i går. Tänkte checka uthålligheten några gånger inför tänkta maran i Hammarbybacken 23/11. Känns ok. Men blir lite för stel i fötter och höft redan efter knappt 2 timmar. Får bli några riktiga pass till innan jag känner mig redo.

20131031-142217.jpg
Eriks bok finns nu att köpa

Ett tips till alla skidåkare är Erik Wickströms bok som nu finns att köpa på Runners World. Har inte den i min ägo ännu. Men med tanke på vilken skidkunnig och vis man Erik är, är jag säker på att det finns många nyttiga tips i denna bok.

20131031-143549.jpg
Måste visa bilden från Hagaparken idag kl 06.30 då jag var ute och sprang med min PT-kund Maria. Bra start på dagen:-)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Höst

  1. Löpande text skriver:

    Fin morgonvy över Brunnsviken. Gissar att du känner till vartenda hörn i Hagaparken nu:) Min skola ligger där i krokarna…

    Lycka till med maraträningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s