Nostalgi

20131016-163716.jpg
Jag och Fredda i tät!

När jag var hemma i Småland i helgen passade vi på söndagen på att gå tipspromenaden i Lekeryd där jag kommer ifrån. I klubbstugan hade dom lagt upp LSSK-nytts alla upplagor. Så jäkla kul att kolla igenom. Nostalgiskt så det förslår. Faan… Tänk om jag som 20-åring hade samma motivation som jag hade då och som jag har just nu! Hade kunnat bli nåt de:-)

20131016-164349.jpg
Farsan till höger och hans vapendragare Kent.

Min käre far som dog i cancer 1993 var en sann eldsjäl i LSSK och har gjort riktigt bra tider på både Vasalopp och Lidingölopp. Petade ner honom en plats i klubbens statistik i årets Lidingölopp. Sorry farsan!

20131016-164906.jpg
Ny rullskidsrunda

Är tillbaka i Stockholm nu. Körde en ny runda på rullskidorna idag. Först längs med Brunnsviken på vänster sida och sedan runt Edsviken där jag aldrig kört förut. Riktigt fin faktiskt! Blev bara några km på större vägar. Och några snabba stopp för att fråga gående norrortsbor vart man bäst kommer runt Edsviken. Annars fina småvägar och cykelvägar runt. Kom sedan till Danderyd och sedan tillbaka till Vasastan. Blev drygt 3 mil.
Måste ju vänja skidåkarmusklerna till vintern. Men ärligt talat är jag inte sjukt sugen på rullskidor. Det får väl bli något pass i veckan. Just nu vill jag bara springa. Är fortfarande hungrig på löpningen då det har gått så bra i år. Inget mer lopp spikat. Men om jag får till lite långpass framöver är det nog läge för maraton i Hammarbybacken 23 november. Det lär ju bli kul…)

Detta inlägg publicerades i Platser. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nostalgi

  1. Löpande text skriver:

    Förstår att rullskidorna inte lockar så mycket. Jag bor ett stenkast från H.backen, så är jag här i Sthlm den 23 nov så är det inte alls omöjligt att jag kommer förbi och hejar:) Kör hårt med träningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s