Midnattsloppet

20130818-004322.jpg
Victor och jag innan start

Då är mitt första Midnattslopp gjort. Vilken inramning! Esa som sprungit loppet i många år har berättat om stämningen på detta lopp. Så jag hade ju en aning om hur det skulle vara. Men det var bättre än väntat. Kväll, mycket publik och grym stämning längs med hela banan. Fick massor med extra energi av detta.

20130818-004806.jpg
Victor i mitten var riktigt snabb

Vi började med att kolla på min gudson Victor som sprang lilla Midnattsloppet. Han brås på sin far Esa och sprang fort som bara den. Kul att kolla på alla knattar som far iväg:-)

20130818-005337.jpg
Jag, Esas farsa Bertil och Esa

Mitt lopp gick som alla lopp som sprungits i år. Över förväntan. Med en bana som enligt gps visade på 10,25 km och med en del backar är detta ingen bana för personliga rekord direkt. Men det flöt på fint hela vägen. Några kilometer på gränsen till för fort och några andra mer kontrollerat. Och slutet av loppet krämade jag ut det som fanns kvar i kroppafaan. I euforin sprang jag faktiskt och vinkade till publiken på flera ställen. Och som sagt extra energi av hela inramningen gjorde att jag sprang in på 30:e plats med tiden 34.34.
Det är jag fantastiskt nöjd med:-)
Esa som brottas med en krånglande benhinna kom in snart bakom mig. På lördag springer vi en efterlängtad trailtävling ute i Hellas. 21 km tuff terräng står då på schemat:-) Då ska inte bara flåset få sig en omgång. Då ska även mjölksyran ligga där och lura i uppförsbackarna…)

Detta inlägg publicerades i tävling. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Midnattsloppet

 1. Malin skriver:

  Grattis till en grym tid!

 2. Peter N skriver:

  Det börjar bli vardag med sub 35 tider för din del nu.Stort grattis bror

 3. Markus Q. skriver:

  Grattis Daniel! Ska springa samma i Göteborg till helgen, ska försöka springa ifrån mina svågrar och visa att gammal är äldst! Tack för coachningen i somras, dubbelstakningen i motlut går mkt snabbare nu.

 4. amatorerna skriver:

  Vad äter du egentligen och kan du fixa åt mig?? 😉
  Skämt åsido, stort grattis!
  Grymt bra tid. Härligt jobbat!

 5. carl wistedt skriver:

  Bra kämpat!
  Har du lust att hänga på någon träning kolla in våran facebook-sida
  https://www.facebook.com/HuddingeAIS

  //Carl Wistedt (träningskamrat med Jonas Linderholm)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s