Tillbaka

20130808-113434.jpg
Sardinien var fint!

Efter en lång semester med besök på olika platser är jag tillbaka i Stockholm igen. Har varit på Sardinien och haft det gött. Fick dock till lite morgonpass på strandpromenaden. Korta pass med hyfsat hög fart blev det. Mest för att underhålla formen. På semestern handlar det för min del inte till att träna mycket. Utan mer se till så jag inte tappar allt för mycket. Så då kör jag ofta lite stegringar. Börjar hyfsat lugnt för att få igång kroppen på morgonkvisten. Och sedan öka farten för varje km. De sista kilometerna går då ( för min del) riktigt fort. Sedan lite nedjoggning. Då har man gjort ett bra pass på knappt en timma. Skön start på semesterdagen också:-) Även lite vattenlöpning och simning har det blivit. Nu har jag börjat jobba igen och kommit hem till mina skogsrundor. Ganska stor skillnad mot flacka strandpromenader. Närmast väntar Midnattsloppet 17/8 och Salomon trail tour i Hellas 24/8. Två helt olika lopp. Det ena 10 km hyfsat flack asfalt. Det andra 21 km backig terräng. Träningen framöver blir blandad med tempo på asfalt i tävlingsskor till längre rundor i skogen med trailskor. Kul att blanda lite. Även om det på asfalt känns sjukt konstigt att springa på cykelbanan runt en skog och inte rakt genom skogen…)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s