Parloppet

20130613-101410.jpg
Igår sprang jag och Esa Parloppet i Hagaparken. Ett 5 km-lopp (5.15 enligt gps) på grus och lite gräs med några mindre stigningar. Man springer i par. Startar samtidigt men springer banan åt olika håll. Kul då vi möter varandra och alla andra utmed banan. Sedan läggs våra inbördes tider ihop och vi får en sammanlagd tid. Starten gick kl 18. Esa var på grillfest innan. Och skulle dit igen direkt efter loppet. Själv började jag jobba kl 19. Så det var bara att hämta andan någon minut efteråt. Dra hem till mig och duscha och sedan Tranan för min del och grillfest för Esa. Vi kom in på en fin 4:e plats:-) Kändes grymt bra. Fick in ett skönt flyt som jag ofta saknat då det är så kort lopp och ös från början. Hade enligt gps ett snitt på 3.20/km över hela banan. Landade i mål på 17.04. Dock tror jag och min gps att det var lite längre än 5 km. Men men… Det blev dryga halvminuten bättre tid än förra året med liknande förhållanden. Esa hade också ett fint flyt genom loppet. Han landade på 18.11. Bra jobbat av (som Esa sa) två avdankade skidåkare vid 40-årsstrecket:-)
Ikväll ska brorsan ta med mig på hans 12 km terrängbana i dom Småländska skogarna. Jag ska springa och han ska cykla. Eftersom han drämt en slägga i knät och just nu inte kan springa. Det är den banan som Öis-loppet går på i mitten av oktober. Brorsan vill att jag ska försöka slå banrekordet ikväll. Får se vad mina ben tycker om det…)

Detta inlägg publicerades i tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s