Cirkel med polarna

20130507-133222.jpg
Nicke och Peter efter ett tufft pass

Måndagar kl 10 är en helig tid för mig och mina vänner/barkollegor Nicke och Peter. Då är det hård cirkelträning som gäller! Vi kör 12 stationer x 3 varv. 45 sekunders arbete. 15 sekunders vila. Extra vila efter 3 x 3 stationer. Vi börjar på varsin station. Sedan snurrar vi. En fantastisk träningsform. Man kör helt enkelt på den intensitet man vill och kan hålla. Och jag kan säga att vi är alla lika trötta efter dessa pass! Både flås och muskler får sig en rejäl genomkörare. Både som löpare och längdåkare har jag nytta av sådana här pass. Dels av att jag blir starkare och dels som variation i träningen. Mina kära vänner har kommit igång riktigt ordentligt med träningen med både löpning och styrka. Dom utvecklas mer och mer för varje vecka. Superkul att se. Peter ska dessutom springa Stockholmsmaran om knappt en månad. I vårt inte alltid så hälsosamma arbete som bartenders, är vi nog bland de hurtigaste barerna i stan. En fjärde har också börjat träna lite. Och även varit med på några måndagar. En femte säger (trots att han nyss köpt en dyr träningscykel) att han blir upprörd bara han ser en nummerlapp. Men jag vet att det finns en envis träningsdjävel långt därinne. Ska bara locka fram den. Vet dock att detta lilla inlägg rent kortsiktigt bara ger den motsatta effekten. Men tids nog står vi där och kämpar bredvid varandra med varsin nummerlapp på bröstet! Det kommer bli fint:-)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s