Nackareservatet

20130502-221337.jpg
Esa begrundar sin nya hemterräng

I förmiddags var jag ute i Sundbyberg och sprang med Camilla och Linnea som tillsammans med mig och min gamla skidgymnasiepolare Christina ska träna en löpargrupp som leds av Kropp & Själ. Vi gick igenom lite olika teknik och styrkeprogram. Alltid kul att få ta del av andras träningstips och idéer! Christina och Camilla jobbar på Kropp & Själ som naprapater och personlig tränare. Linnea jobbar som hälsovägledare, dietist och personlig tränare på Choice of habit.

Min käre vän Esa har nyss flyttat till Hammarby sjöstad. Det innebär att han har Hammarbybacken och helt galet fantastisk obanad terräng att springa i precis utanför dörra! På eftermiddagen var jag där och vi körde ett pass ute i Nackareservatet. Soligt väder som det var sprang vi och njöt i denna magiska terräng. Det blev även en och annan utläggning om vilken intervallform som är den mest effektiva för oss. Variation blev nog vår slutsats…)Vi såg 6 st rådjur totalt under vår lilla färd. Avslutningen på passet fick bli banan som vi springer på Stockholms Brantaste i Hammarbybacken:-) Efteråt blev det spaghetti med köttfärssås och vin hemma hos Esa!

Detta inlägg publicerades i Platser, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s