Många höjdmeter

20130520-141859.jpg
Förra veckans träningsdos
Ursäkta bildkvaliteten! Måste lära mig…

Jag springer ca ett löplopp i månaden. Då har jag tid på mig att inför varje lopp träna specifikt för just det kommande loppet. Är det terräng som det oftast är, springer jag mycket terräng. Är det asfaltslopp som det sällan är, försöker jag ändå möda ut med några asfaltspass. Och så anpassar jag träningen efter loppets längd och banprofil. Närmaste loppet är på lördag. Stockholms Brantaste som jag tjatat om en del tidigare. Ett lopp på 3,3 km och 255 höjdmeter. Vi springer upp och ned för Hammarbybacken några gånger. Så senaste veckornas träning har bestått av en väldans massa hårda höjdmeter. Allt för att förbereda kropp och knopp på utmaningen. Förra veckan slog jag nog rekord i kvalitetsträning och höjdmeter! Denna vecka blir det till att vila upp kroppen lite. Men kör ändå några kortare snabbare pass. Allt har känts väldigt bra. Slog rekord på min 8,5 km långa och tuffa skogsrunda i onsdags:-) Så nu kan jag i alla fall inte skylla på att jag inte är förberedd. På lördag kör vi! Då ska pannbenet fram:-)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s