Fjällen

20130102-181748.jpg
Jag och Mia har varit i fjällen och firat nyår med mina svärföräldrar. Dom köpte en lägenhet där i somras:-)
Efter att ha semestrat där i många år slog dom till och köpte. Hamra heter platsen och ligger mellan Funäsdalen och norska gränsen. Helt fantastiskt för mig som längdskidåkare med spår precis utanför dörra! Ibland drar jag på mig brädan och åker även utför. För 5 år sedan bröt jag av hela handleden och fick en rejäl hjärnskakning i backen som vi ser från köksfönstret. Har inte varit här sedan dess. Men det bidrog inte till några dåliga minnen eftersom jag ändå inte kommer ihåg vad som hände den där dagen. Allt blev bara svart och första minnet efteråt var när sjukhuspersonalen vred tillbaka armen i någorlunda rätt läge igen. Denna gång höll jag mig till laggen som jag behärskar. Och det blev långpass på förmiddagarna och åkning med Mia och svärföräldrarna på eftermiddagarna. Helt underbart vilka spårsystem det finns där med omnejd. Och så har vi Bruksvallarna och Ramundberget cirka en mil bort med ännu längre spårsystem. Och fjällnaturen har jag saknat. Längesedan sist. Det lär bli fler besök i denna mysiga lägenhet både vintertid och sommartid:)

Detta inlägg publicerades i Platser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s