Bror och jag

20121225-164744.jpg
Är hemma i Småland några dagar och firar jul! Då får man ju passa på och träna lite med brorsan också. Vi var uppe vid IKHP-stugan och körde på elljusspåret. Andra gången i vinter i riktiga spår! Alltid lika roligt och träna med bror. Och alltid lika förutsägbart…) Vi har nog aldrig bara kört ett pass utan att känna lite på varandras form. Hur många gånger har vi inte sagt… Nämen vi tar väl det lugnt idag…? Ja det gör vi! Icke blev det så denna gång heller! Även om det mestadels blev hyfsat lugnt, blev det så klart några rejäla fartökningar i form av styrkestakning. Och kontentan blev att jag har nog kommit närmare bror i stakningen och bror har kommit närmare mig i diagonalåkningen. Så båda var nog rätt nöjda med det resultatet:) Väldigt bra med lite positiv boost! Sedan detta pass har vi mest druckit gott och ätit väldigt väldigt mycket!
God fortsättning allihopa!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s