Snöpulsning

20121218-141153.jpg
Sam the man är en envis jäkel!

Har idag varit ute med min adept Sam som anlitat mig som PT. Dagens pass bestod av en riktigt grym men också rolig träning i form av snöpulsning. Det kan liknas lite vid barmarkssäsongens myrlöpning. Man sjunker ner ordentligt och det behövs inte mycket för att få upp pulsen och musklernas surhetsgrad i dessa snömängder. Sam är envis och nyfiken på nya träningsformer. Så detta pass blev riktigt lyckat. Han gör dessutom det jag säger att han ska göra:) Efter en knapp timma var vi båda nöjda med dagens pass som följdes av 15 min nedjogg som är väldigt viktigt då mjölksyran varit och retats i benen:)
Grymt jobbat Sam!!!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s