Söndagstur

20121209-224219.jpg
Dom tittade konstigt på mig på pendeltåget…?

Var ute på Bisslinge golfbana och körde ett 2.30-timmarspass idag. Kallvalla på. Tekniken i fokus. Grymt fint före nu. Första passet i preppade spår:)
Dom har 3 olika rundor. Sätter man ihop dom blir det drygt 15 km. Skönt att slippa bli yr i huvudet på en konstsnöslinga på någon kilometer som vi storstadsbor allt som oftast får tampas med i vanliga fall. Nu efterlyses någon som kan spåra upp Hagaparken så en dryg 2-timmars skidtur inte ska behöva ta en hel dag…

Promenad till pendeltåg 20 min
Resa med pendeltåg 20 min
Promenad till Bisslinge 15 min
Fixa ordning grejor och ombyte 10 min
Skidåkning 2.35
Fixa ordning grejor och ombyte 10 min
Promenad till pendeltåg 15 min
Vänta på pendeltåg 10 min
Resa med pendeltåg 20 min
Promenad hem 20 min

Jaja nu klagar jag lite… Jag väljer ju att göra det här själv. Och det är värt det. Men ibland uppskattar jag värdet av att bara snöra på sig sina löparskor och ge sig ut och springa direkt utanför dörra.
Vi ses ute i snön:-)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndagstur

  1. Staffan skriver:

    Välkommen till Vaggeryd, här har vi precis vad du efterlyser. Dock har de inte spårat upp på sjön ännu men sedan finns det ca 2 mil 50m från dörren. God Jul på er Stockholmstomtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s