Skidåkning på Upplandsgatan

20121205-150515.jpg
Balkongen är snötäckt!

Ja, nu slog vintern till rejält! Helt sjuka mängder snö har fallit här i storstan! Var ute i Haga och åkte….pulsade på skidorna idag. Tänkte att jag spårar en runda så går det lättare på nästa varv. Men icke… Det snöade och yrde igen direkt. Tror inte att det var det bästa teknikpasset. Men roligt att pulsa i så mycket snö här i Stockholm:) Och jobbigt är det också. Och det är ju bara bara bra! När jag skulle ta av mig skidorna för den halva kilometer transportsträcka jag har hem till bostaden, kom jag på att nu har jag chansen att åka skidor hela vägen hem. Och den chansen tog jag. Så idag åkte jag skidor på Upplandsgatan ända fram till dörra! Det är inte ofta vi har möjlighet att göra det:)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s