Första skidpasset!

20121204-135135.jpg
Vy över Brunnsviken.

Då är vi igång med skidsäsongen! Och kallt som attan innebar full mundering på. Igår körde jag första passet i Hagaparken. Ja det funkar alldeles utmärkt att åka där. Med lite tanke går det att få till en riktigt bra runda. Småstigarna i skogen är det dock lite för lite snö på ännu. Men på dom öppna fälten går det bra. Stakåkning funkar ju även att köra även om det inte finns spår. Stigarna blir naturligt tillplattade av folk som är ute och går med sina hundar. Och det är stakåkningen jag mest behöver träna på. Jag rekommenderar dock inga nya skidor! Själv kör jag på mina drygt 20 år gamla skidor som lika länge har saknat glidvalla. Då behöver jag inte bli ledsen när jag allt som oftast kör över rötter och stenar inne i skogen. Det är bara att köra på:) Finskidorna sparar jag till platser då det finns bra och preparerade spår. Nu väntas mer snö. Så snart kan jag nog köra min vanliga 5-kilometersrunda i Haga.
Hoppas nu vi slipper slaskh…….t!!! Så blir det nog en grymt bra vinter det här:)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Första skidpasset!

  1. Broder Peter skriver:

    4 mil i kanonspår på wiredaholm avklarade. Det är annat än en gammal hagapark(.skojar bara) Man tager vad man haver.Gött att säsongen är igång.

  2. Markus skriver:

    Härligt grabbar! Jag tog mig friheten att skava några varv i Peters spår på golfbanan i söndags. Tack Peter för preppningen. Kör hårt! / Markus Q.

  3. Christer skriver:

    Till och med jag har hunnit med 2 pass i Haralds fina spår i Lekeryd, kör hårt Loke./Chrille ”Lill-Hinken”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s