Ingen backmara

Nehej! Har varit riktigt sugen på Hammarbybackens backmarathon som går imorgon. Men har varit krasslig hela veckan. Och det har tyvärr inte släppt ännu. Har hoppats in i det sista att jag skulle bli frisk. Men skulle vara helt galet då jag nu inte känner mig 100%. Frustrerande som faan! Har tränat för detta ett bra tag nu. Men vad gör man… Kroppen måste få bestämma. Även om huvudet vill något helt annat. Jaja. Det kommer fler chanser till att köra skiten ur sig! Önskar alla som springer imorgon all lycka då ni ska beta av en del höjdmeter!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s