Hösten från sin bästa sida

20121114-140217.jpg

20121114-140233.jpg

20121114-140255.jpg
Lite bilder från mitt 3-timmarspass.

Yo! Jag skrev ju i ett tidigare inlägg om att höstvädret bjuder motivationen på rejäla utmaningar då det är kallt,regnigt och blåsigt. Men en dag som denna är den helt underbar. Inte många väderförhållanden som går upp mot detta väder. 5 plus och klarblå himmel. Och ett rejält långpass i obanad och backig terräng avverkades häromdagen. Då känns 3 timmar inte så värst farligt ändå. Hade passet som ett nyckelpass inför backmaran 24/11 i Hammarbybacken. Ja… Planerar fortfarande på att springa detta lopp. Men då ska kroppen kännas bra innan. Och det gör den just nu…. nästan. En liten känning i vänster skinka då jag parerade för att inte ramla på rullskidorna häromdagen. Körde på en sten och det tog tvärstopp…) Men känningen är nästan helt borta. Kan trycka på ordentligt igen på mina pass. Nu blir det förhoppningsvis några bra och hårda pass i dessa dagar. Och sedan lugnare nästa vecka för att återhämta kroppen inför nästa helgs utmaning. Förväntansfull,nyfiken och lite rädd det är jag!:)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hösten från sin bästa sida

  1. Robban skriver:

    Hösten är på många sätt fantastisk när den är som på bilderna. Hoppas du får ett liknande väder nästa helg! Och lycka till! (hårfint om det är ett lopp eller organiserad galenskap dock;-) )…

    //Robban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s