Åter till brottsplatsen

20121019-105422.jpg

20121019-105444.jpg

Jag sprang ju ett kort backlopp i Hammarbybacken(Stockholms Brantaste) i våras. Då vi tog backen 3 gånger med olika vägar upp till toppen.  Ett grymt roligt och jobbigt lopp som jag kommer springa nästa år också. Men nu är det så här…. Att jag hört talas om ett ett lopp med full marathondistans som går i samma backe 24:e november. 22 varv a ca 2 km+1 extra gång upp till toppen ska avverkas. Det innebär 23 gånger uppför backen! Förstod först inte varför dom lägger det så förbaskat sent på året. men inser ju nu att det förstås ska vara så jävligt som möjligt. Bra idé ändå…. Jag som gillar backar blev ju självklart tänd på detta lopp. Så igår var jag tillbaka i Hammarbybacken och sprang en halv mara på denna bana för att testa lite. 11 varv+1 extra gång upp till toppen blev det. Det går inte snabbt uppför alltså. Men det går ju även en del nedför också som tur är. Det kändes väldigt bra. Men om jag springer loppet är det dubbelt så långt… Och förstår då att andra hälften kommer att kännas betydligt mer än första. En utmaning jag inte vill missa. Kollade in resultaten från förra året. Ca 40 startande och ca 20 som gick i mål. Ett gäng speciella personer kommer att stå där i botten av Hammarbybacken den 24 november och anta utmaningen. Hoppas om kroppen vill att jag är en av dom:)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Åter till brottsplatsen

  1. Eva skriver:

    Åh, detta vill jag garanterat inte missa.

  2. Staffan skriver:

    Har alltid undrat var gränsen mellan en tuff utmaning och galenskap går. Har innan tänkt Decathlon men undrar om inte detta också kvalar in där… 🙂
    Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s