Hösten avgör

20121017-154614.jpg
Nu är den här på riktigt! Denna årstid som avgör så mycket för oss träningsvänliga. Det är just det med hösten. Den är ibland inte så träningsvänlig! Iskalla vindar och iskallt regn. Så mycket kallare än självaste vintern. Det är under dessa dagar vi väljer om vi vill vara i halvbra form eller i bra form under vinterns utmaningar. Hösten är ursäkternas årstid för att skippa ett träningspass. Vad gör väl ett pass om jag skippar det. Det är just det där passet som lägger ribban för okej träningsväder. Det är efter sådana här pass som man kommer in och är mer än tillfredställd. Jag gjorde det! Det kan inte bli värre än så här. Man har lagt ribban högt och klarat det. Jag valde att köra. Jag valde att göra mitt bästa för att vara i bra form och inte halvbra form till vintern. Och nu står jag i duschen med varmt vatten och känner mig oövervinnerlig över denna årstids alla hinder. Så kom igen hösten! Do your worst! Jag är redo!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s