Tävling eller ej…?

Jag har varit ute och känt på vadjäveln idag. Sprang en runda i skogen i lite olika tempon och terräng för att känna hur vaden reagerar. På plant mjukt underlag funkar det att springa hyfsat fort. Det känns en del. Men ändå ok. Testade några branta backar. Och där kan jag inte alls trycka så mycket som jag vill. Då känns det för mycket. På Tjurruset på lördag är det liksom inte mycket flacka partier. Det är backar, kärr och obanat som gäller. Och det är lite frustrerande att inte kunna göra sitt bästa i dom förhållandena som annars passar mig allra bäst då det handlar om löpning. Så jävligt som möjligt. Så ja… Jag är ju inte redo för max insats helt enkelt. Jag måste lyssna på min kropp i första hand. Det lutar nu då åt att jag inte springer. Om jag står på startlinjen på lördag är det med rejält sänkt målsättning. Då är det inte prestationen det handlar om. Då är det för att det är så grymt kul att springa i tuff terräng. Gå in på Tjurrusets hemsida och kolla in videon från 2011. Då förstår ni lite mer vad jag pratar om för lopp.
Pussokram och trevlig helg!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s