Tyvärr!

Nehej! Besviken som F….n! Vaden kändes ok i drygt 5 km. Men sen kom smärtan mer och mer. Mellan 10-15 km kunde jag inte trycka på med vaden så mycket som jag ville. Runt 18 km drog det till på riktigt och fick sedan halta fram. Efter 20 km stannade jag och stretchade men insåg då att det här loppet kommer jag inte kunna avsluta. Eftersom vaden varit strulig senaste veckan, visste jag att risken fanns. Men det är så frustrerande ändå när jag för övrigt känt mig i så bra form. Lidingöloppet har varit ett stort mål för mig. Och jag har känt att under 2 timmar på loppet borde inte vara något problem att klara av. Nu går jag och haltar och känner att nästa veckas Tjurruset ligger väldigt risigt till. Får återkomma med det…

Detta inlägg publicerades i tävling. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tyvärr!

  1. Staffan skriver:

    Trist, gissade att det var något sån´t när jag kollade resultaten.Men du är snart tillbaka. Är inte nöjd själv heller, hade kramp i vaden sista 11km så jag vet inte hur många gånger jag var tvungen att gå… Men det är bara att blicka framåt. Ha det så gott. Det var kul att träffas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s