Mitt gym

20120903-231421.jpg

Jag har nyligen påbörjat ett projekt i skogen som handlar om att köra styrketräning ute i det fria. Har aldrig riktigt klickat mellan mig och inomhusgym. Särskilt svårt är det att gå in och köra en solig dag. Så jag tänker att jag tar med gymet ut i skogen istället. Otroligt vad mycket övningar man kan göra med stubbar,stenar och ett rep för 50 spänn. Och likadant gäller cirkelträning för både styrka och kondition. En backe och lite stationer med enkla skogsredskap är vad som behövs. Ja, vilken j…a skogsmulle jag är. Men det är så grymt härlig träning. Och jag känner mig helt enkelt bekväm i rollen som skogsmulle. Och jag tänker övertyga många av er att det är inte konstigare att ha ett gym i skogen än att gå in på ett gym en skön varm vårdag och ställa sig på ett löpband och springa.
Pussokram

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mitt gym

  1. Bondegatan skriver:

    Jag blir inte ett dugg förvånad att du har flyttat ut gymmet till skogen.
    Redan som treåring så var du en riktig skogsmulle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s