Lidingöloppstest

20120906-150547.jpg
Nu har jag varit på Lidingö och sprungit dom 22 sista km av banan. Dom två första km var det uppvärmning. Och dom 20 sista var det i tävlingsfart. Jag har som mål att på loppet springa under 2 timmar. Klarar jag det så är jag supernöjd. Dagens prov gav riktigt bra besked:) Klarade båda milerna på under 40 min/mil. Landade på 1.19.20. Gps visade på 3.57/km. Och kände mig faktiskt ganska fräsch efteråt. Nu är det ju en mil till( Lidingöloppet är 30km) som jag kommer ha i benen. Och det kan hända så otroligt mycket i kroppen då. Idag var det också ypperligt löparväder. Soligt och ca 15 grader i luften. Men om jag tänker lite positivt så:
– På tävlingsdagen är det massa andra folk som man kan kämpa emot och hjälpas åt med farten.

– Det är också massa folk som står och hejar på. Och kanske några nära och kära som kommer och hejar. Får så otroligt mycket energi av det.

– Slipper släpa på mitt vätskebälte och nycklar på riktiga loppet. Lite lättare helt enkelt.

– Den första milen (som jag skippade idag) är också den lättaste. Stor chans att klara den på en bit under 40 min. Och har då sparat in mer tid som jag kanske måste ha i lagret inför sista hårdaste milen.

Men det är just den där extra milen som jag har så stor respekt för. Måste bemötas med stor ödmjukhet. Om jag också ( får väl antagligen äta upp det här) ska vara lite kaxig nu då så kommer det här och nu… Så j…a hemsk är den väl inte den där Aborrbacken…)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lidingöloppstest

  1. Staffan skriver:

    Det fixar du lätt. Själv minns jag Karins backe 2km innan mål som jobbigast… Hoppas förkylningen lägger sig nu bara så jag hinner med några avslutande träningsrundor innan loppet. Ses på Koltorp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s