Huskvarna

20120810-184234.jpg
Utsikt från altanen

Jag är som sagt i Småland/Huskvarna
Och hälsar på morsan och Chrille. Imorgon vankas det triathlontävling i Jönköping. Konversation mellan brorsan och mig häromdagen:

Bror-När du är hemma går sm i triathlon för korta distansen i Jönköping.

Jag-Jaha vad trevligt. Ska du kolla på det?

Bror-Nä,jag tänkte att vi skulle vara med i motionsklassen. (det behövs licens för att vara med i tävlingsklassen)

Jag-Men..men. Jag har ju inga grejor. Cykel bör jag ju t.ex. ha.

Bror-Men allt det där har jag redan fixat till dig. Cykel och skor och sånt.

Jag-Ok… Men med clips-skor och sånt?

Bror-Japp!

Jag-Jag har aldrig cyklat med sådana.

Bror-Det kan du öva på dagen innan.

Jag-Jamendåså. Då finns det väl inget mer att säga om den saken.

Inga fler undanflykter är härmed tillåtna vad gäller brorsan och mig.
Så i dag har jag övat. Med att sätta på och ta av skorna från pedalerna. Gick faktiskt hyfsat ändå. Min senaste triathlon var för 21 år sedan. Det är en riktigt rolig tävlingsform som jag nu ska testa igen. Att cykelträna är inget jag sysslat med dom senaste 20 åren. Ej heller simning. Men det är ganska harmlösa distanser. 400m simning(750 för tävlingsklassen) 20km cykel och 5km löpning. Ska bli skitkul!
Vi sitter nu på morsans och Chrilles altan och softar. Dom bor vid botten av norra klevabacken. Perfekt läge för mig som gillar backar. En fin lägenhet med balkong på 14 kvadrat. 400 kvadrats trädgård med altan och utsikt över Vättern. Hade antagligen kostat 7 mille uppe i Stockholm. Måste dela med mig av en bild från utsikten. Helt fantastiskt!

Detta inlägg publicerades i Platser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s