Kunglig avslutning på Ölandsvistelsen

ja, det kunde ju inte slutat bättre på Öland. När jag och bror sprungit på Alvaret och springer hemåt genom Slottsskogen kommer ett par med barnvagn och efterföljande livvakter. Det var ju Vickan, Daniel och Estelle som kom och morgonpromenerade. Och som sig bör hälsade vi på både dom och livvakterna. Alltså jag får passa mig för Säpo! På min skogsrunda i Hagaparken i Stockholm passerar jag deras hus både på väg ut på rundan och på tillbakavägen. Och nu när dom är på Öland kommer jag där och springer! Antar att Säpo har full koll på den skäggige löparen i cykelkeps…)

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s