Grillning i dubbel bemärkelse!!!

Nu har jag varit på Öland i 9 dagar. Och det har varit som det brukar vara. Träning på morgonen. Softning på dagen och grillning på kvällen. Jag har hunnit med 3st löppass och 6st rullskidpass. Gött med mycket rullskidor. Landskapet (även om det är för platt) är ju grymt fint. Och på Alvaret går det att springa hur långt som helst bland harar och kor. Igår drog brorsan med mig på ett härligt intervallpass på rullskidor. 11×4 minuter med 1 minuts vila emellan. Han kör med mig fortfarande min käre storebror. Men kunde följa honom hyfsat i alla fall. Men när vi körde några explosiva ryck på 30 sekunder, står jag still i jämförelse med honom. Puh!!! Känner mig som Teichman mot Northug! Så brorsan grillade mig rejält. På kvällen var det jag som stod för grillningen. Karrèkotletter med rödvinssås, bea och tomatsallad.

Detta inlägg publicerades i Träning och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Grillning i dubbel bemärkelse!!!

  1. mrs skriver:

    Fick du träningsvärk i maxpulsen efteråt..? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s