Öland

Yo! Efter två veckor med förkylning och halsont är jag tillbaka i träningen igen. Hade tänkt (blev nu inte så) köra mycket backträning veckan innan jag åkte till Öland. Eftersom jag vet att på Öland blir det träning på flackt flackt underlag. Jag är och semestrar med min småländska familj. Än så länge är det jag,min kära mor och käre Chrille (morsans sambo) här. På fredag kommer syrran, brorsan och brorsans yngste son Viggo hit. När brorsan är på plats blir det någon form av kombinerad semester och träningsläger. Han och jag snackar flera gånger i veckan på telefon. 98% av samtalens tid handlar om träning! Han är om möjligt ännu tokigare än mig vad gäller träning. Han har en egenbyggd stakmaskin i garaget, där han står och sätter pers efter pers. Han kom på 284:e plats på Vasaloppet 2011. I år fick han tyvärr ryggskott kvällen innan loppet. Ofta slutar våra träningspass med att någon av oss har blivit slutkörd. På skidor/rullskidor är det oftast jag som får slita. På löpning är det oftast brorsan. Men det är inte bara slit när vi tränar. Vi delar med oss av tips och erfarenheter och har väldigt kul när vi tränar. Ska bli superkul att umgås med  familjen här på Öland. Tänkte köra en del rullskidor i början av denna vecka för att vara lite förberedd när brorsan kommer ner för att testa mig! Hela våren har det  blivit väldigt mycket fokus på löpning för min del. Körde ett superfint tvåtimmarspass på alvaret idag bland kor, stenrösen och vindkraftverk. Väldigt likt Vasaloppets flacka banprofil. På kvällarna blir det som det alltid blir.. Grillning och vin:-)   Kolla in brorsans störtdykning efter att han blivit rammad i Rallarloppet 2012. 1.30 in i Youtebeklippet…)

Detta inlägg publicerades i Platser. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Öland

  1. peter skriver:

    Ja du käre bror. det syns att man tränade simhopp i ungdomen. Ses på fredag då blir det åka av…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s