Formkoll

Längesedan sist! Hur har jag det med formen inför Lidingöloppet då? Tja… Oklart? Har inte tävlat sedan Axa fjällmara som var det stora målet för  mig i år. Men då det närmar sig Lidingöloppet vill jag ju alltid vara i form. Har haft en del nyckelpass som jag varit nöjd med och en del som inte gått helt enligt plan. En del av de sämre passen har haft att göra med  ömmande ljumskar som jag dragits med sedan i somras. En på senare tid stel höger sätes/hamstring har också gjort att benen tröttnat lite på längre hårdare pass. Kortare grejer har gått bra. Haft helt ok tider på intervallpasen. Hade jag nu sprungit en kort tävling skulle jag inte varit så nojig. Men på lördag är det 30 km som gäller. Jaja! Håller det så håller det!:) En sak är säker. Jag är inställd på kamp på lördag! Kan jag springa runt förra årets tid (1.55.04) så är jag riktigt glad. Syreupptagningen finns där. Hoppas benen håller också. Det kommer att kännas i kroppafaan på slutet. Och det ska bli riktigt kul!:)

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Formkoll

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Gubben höll, grymt bra tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s