Team Nordic Trail

I tisdags var jag med och körde ett intervallpass med Team Nordic Trail. Det är en träningsgrupp som inriktar sig på löpning i skogen och tuff terräng. Ja ni som läst mina inlägg på bloggen förstår ju att detta är ju som klippt och skuret för mig:-) Dom har samma tänk som mig då det handlar om löpning. ÖVER berget, GENOM skogen. Och INTE på asfaltsvägen som går runt. Jag sprang tillsammans med andra skogstokiga, trevliga människor. Vill ni prova skogen istället för asfalt är detta forumet för dig. Det är billigt för vad du får ut av det. Kvällspass tisdagar och onsdagar. Dom har tre grupper (bas, medel och tuff) så någon av grupperna passar alla. Dom har även läger i fjällen och massa andra event. Konceptet håller på att utökas till andra städer runt om i landet. Så det är inte nödvändigt att bo i Stockholm för att vara med i denna fantastiska organisation. Varför gör jag reklam för detta och inte fixar ihop detta själv då jag i princip jobbar med samma sak. Tanken är att jag förhoppningsvis i framtiden kommer att jobba på ett eller annat sätt med TNT. Hur eller om det blir av är inte bestämt. Men hoppas att vi kan fixa ihop något fint. Kul att också jobba tillsammans med andra erfarna traillöpare som har en stor kunskap om detta.

Annars rullar träningen på bra. Har dock känt mig lite seg i benen några veckor. Men igår hade jag ett fint nyckelpass inför Lidingöloppet nästa helg. Körde ett 20 km-pass med liknande Lidingöterräng i min tänkta tävlingsfart. Kändes väldigt bra. Det är ju det där med en mil till…) Även om jag inte tycker att sista biten på banan i sig är särskilt utmanande, är den det då man redan har 2 mil i benen. Mycket grejer kan hända i kroppen här. Men känslan var den rätta på mitt pass. Och kände mig hyfsat fräsch efteråt. Flåsmässigt är jag inte alls orolig att komma under 2 timmar på LL. Men det kan ju vara andra faktorer som spelar in såsom kramp och energibrist. Men förberedd är jag. Det blir något längre pass och något backintervallpass till innan LL. Sen kör vi!!!:-)

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Team Nordic Trail

  1. Löpande text skriver:

    Återigen kul läsning!:) Hakar gärna på någon gång! Vi lär ses i LL-spåret:) Du går för sub 2 h förstår jag. Lycka till med formtoppningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s