Hanging whit the boys

20130616-212603.jpg
Hängde med grabbarna i Nacka idag

Idag var jag ute och sprang i Nackareservatet med min vapendragare Esa och min ”nygamla vän” Tobbe. Jag och Tobbe var klubbkompisar då vi var juniorer. Vi gjorde även vår tjänstgöring på idrottsplutonen i Sollefteå tillsammans med Esa. Men sen har det inte blivit av att vi träffats så mycket. Nu när vi tagit upp kontakten igen har vi tre bestämt att vi ska träna ihop lite då och då. Första rundan var idag då Esa bjöd ut oss till hans hemmamarker kring Nackareservatet. Det blev en tvåtimmarsrunda i skogen. Otroligt vad några timmar kan gå fort när man har en massa år att gå igenom vad vi gjort sedan sist. Det blev ju självklart också en massa träningssnack och skidåkarminnen att gå igenom:-) Otroligt kul att snacka med Tobbe igen. Han är sig lik. Han var på tiden det begav sig den kloke, seriöse och ansvarsfulle av oss. Och verkar vara fortfarande…)

20130617-000839.jpg
Tobbe och jag i Nackaterrängen.
Esa som står bakom kameran var guide på rundan idag. Nästa runda blir det jag som står för guidningen. Ska hitta på något alldeles extra för mina kära vänner!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s