Kombipass

20130530-140025.jpg
Rullskidorna framtagna från vinden

Första rullskidpasset för året är klart! Jag drar mig alltid in i det längsta för första rullskidpasset. Oftast för länge för mitt eget bästa om jag nu vill fortsätta prestera på Vasaloppet. Denna tiden på året vill jag bara springa. Har sällan så stor lust för rullskidor innan passet. Tror det handlar om miljön där jag bor mitt Vasastan. Och utan bil. Men lite cykelvägar finns det ändå. När jag väl kommit utanför tullarna är det ju faktiskt riktigt kul! Idag körde jag mitt kombipass. 8 km rullskidor till Ursviks underbara friluftsområde. Där lämnar jag rullskidutrustning och hoppas det står kvar när jag kommer tillbaka. Snörar på mig löparskorna och ger mig ut på Ursviks 15 km extrembana. Riktigt fin terränglöpning. Kommer tillbaka och kör 8 km rullskidor till Upplandsgatan. Passet tar ca 2,5 timmar effektiv tid.

20130530-141520.jpg
15 kilometersbanan i Ursvik

Skönt med ett hyfsat långt och lugnt kombipass och skönt med årets rullskidspremiär utan skrubbsår:-)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s