Skate på hockeygrillor

20130317-161312.jpg
Oproffsig utrustning:-)

Såg häromdagen att Brunnsviken var skridskovänlig. Har tänkt i flera år att köpa ett par långfärdsskridskor. Men det har stannat där i tanken… Men kom på att jag nog allt har ett par gamla hockeyskridskor på vinden. Så idag körde jag skate med stavar nere på viken. Riktigt kul! Och vilken fart jag fick (åt ena hållet i medvind) på rören! Isen hade dock på vissa ställen blivit rätt så bucklig så det var inte helt riskfritt. Ramlade en gång….men utan att jag slog mig. Annars har jag börjat ställa in fokus på löpningen nu. Premiärmilen redan på söndag! Tidigt tidigt! Förresten så öppnade anmälningen till nästa års Vasalopp kl 08 idag. Kl 08.15 var platserna slut!!! Helt galet sjukt!!!
Tur att man satt och var beredd i ottan! 🙂

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s