4-Timmars med Esa

20130223-112319.jpg

20130223-112359.jpg
Överst: Esa som verkar stark och målinriktad inför Vasan.
Underst: Jag i stora snömängder någon mil utanför Stockholm.

I går var jag och Esa i Ågesta (söder om Stockholm) och körde vårt traditionsenliga 4-timmarspass. Alltid 9 dagar före Vasaloppet. Ågesta har alltid grymt fina spår. Det finns två slingor. En flack på golfbanan 8 km. Och en kuperad el-ljusslinga 6 km. Golfbanan är väl inte superrolig men 6:an är fantastisk. Och så mycket snö det finns därute! Vi har kört vårt långpass några år nu. Ett skönt pass med lugnt tempo. Så mycket roligare att köra dessa pass med en polare. De närmsta passen nu innan Vasan blir betydligt kortare och betydligt hårdare…) Tränar fram t.o.m. onsdag. Sedan blir det lugnt. Kör lite korta ryck på lördag. Och sedan är det söndag och vinterns stora mål!!! Har känts bra hela vintern och fått en hel del långpass i år. Och slipet på staktekniken har gått bra. Om nu bara det inte blir några materiella strul ( vilket det varit en trend för mig de senaste åren) så ska jag ge allt nästa söndag! Då ska jag välja att inte lida utan välkomna smärtan med ett stort leende!:-)

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s