Huskvarnas höjder

20120812-164319.jpg
Sista dagen på detta Smålandsbesöket. Riktigt kul att komma hem ibland. Det var ett år sedan sist. Alldeles för lång tid. Idag passade jag på att springa ett längre pass i backarna som ligger runtomkring IKHP-stugan. Otroligt fina och kuperade stigar. En riktigt bra träningsvecka har det blivit med träning varje dag. Också en hel del kvalitetsträning. Det kommer jag ha nytta av för kommande äventyr. Nästa gång jag är hemma ska jag testa mina gamla löp och skidspår i Lekeryd vid LSSK-stugan. Det är den klubben som jag fortfarande tävlar för. Nu ska jag upp till Stockholm och börja jobba i baren igen. Kom förbi Tranan och säg hej. Ska göra mitt bästa för att få ledigt på lördag då midnattsloppet går. Har nämligen inte lyckats få ledigt än.
Pussokram för den här gången Småland. Vi ses snart igen!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Huskvarnas höjder

  1. Christer skriver:

    Snygg blogg! Jag får väl ta en personlig träning när du ska testa LSSK spåren, så bjuder jag på Ägg-burgare efter!
    Ha det gött! Chrille

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s