Pers,Terrängglädje,Orientering och nybliven morbror

20120923-143601.jpg
Min käre vän Esa agerade bergsget i skogen.

Torsdag:
Fick ett riktigt fint genrep inför Lidingöloppet idag. Jag körde först Brunnsviken runt dryga 12 km. Och sen fortsatte ca 10 km på en lite mer backigare runda. Det flöt på riktigt fint runt Brunnsviken. Så pass att jag slog pers! 46.30 är nya tiden. Även att jag då skulle fortsätta en mil till. Kändes ordentligt i backarna på slutet. Precis som jag tänkt mig. Känner mig i form och redo för Lidingöloppet nu:)

Fredag:
Åkte till söder för att springa med Esa i Nacka-skogen. Han tog med mig på en 1.30 timmarsrunda som var helt fantastisk. I fin skog med tillgång till backar,myr och småstigar. Nästa gång blir det en längre runda. Det går så lätt och tiden går så fort när man springer i sådan miljö. Älskar det helt enkelt. Enda negativa var väl då att jag var lite väl seg i benen efter gårdagens hårda pass. Men det funkar bara man får igång på kroppafan. Tack Esa för en grym runda! På sena kvällen fick jag reda på att jag blivit morbror!!! Syrran och Markus fick en son:) Jag ska lära honom allt jag kan…)

Lördag:
Min fru Mia tog med mig ut i skogen på orientering. Hon köpte en karta med märkta kontroller på en butik på Vasagatan. Projektet heter naturpasset. Väldigt bra motionsform. Vi gick hela tiden och hade med oss mackor och varm choklad. En supertrevlig dag i skogen fick vi. På kvällen drog vi till Lidingö och provade Högberga gårds egna vin. Dom får upp en lastbil med druvor från Toscana i Italien. Och sedan gör dom hela vintillverkningen,lagringen och buteljeringen själva. Bra vin som finns att köpa. Imorgon blir det vila. Ska bara köra några korta snabba pass nästa vecka. Så hoppas jag att kroppen känns bra på lördagens Lidingölopp!

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pers,Terrängglädje,Orientering och nybliven morbror

  1. knphkfkc skriver:

    My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s